De Yogaboom

Klankschalen beleving & Klankschalenmassage


Een diepe ontspanning!

Laat jezelf meevoeren op de prachtige en diepgaande klanken van o.a. klankschalen, de sansula, melodische drums, oceandrum, Koshi Chimes, windorgels en rainstick. Een prachtige kans om deze klankenhealing te ervaren bij het Banyan Centrum Drenthe in Sleen in een ontspannen sfeer. Lekker warm liggend met je ogen dicht of zittend als je de uitvoering wilt zien.

Een concert is een klankbeleving die je uitnodigt om even helemaal niets te hoeven of te moeten.
Het is echt “een moment voor jezelf”.

Een klankconcert ontstrest, is rustgevend, geeft een diepe ontspanning, verhoogt de levensvreugde en bevordert de zelfwaarneming. Je zult het ervaren als een cadeautje. Terwijl het lichaam zich ontspant werken de klanken dieper in op cellulair niveau en maken het mogelijk dat spanningen kunnen verdwijnen.

De werking van o.a. klankschalen berust op resonantie. Via horen en voelen resoneren lichaamscellen mee met de klank energieën. Ze hebben een speciaal effect op het lichaam, de emoties en de geest. Sommige klanken brengen je naar een hogere staat van bewustzijn en andere klanken naar een rustiger staat.

Over Jac. Sibum
Jac. geeft al ruim 10 jaar klankconcerten. Verder is hij klankmasseur met de opleiding van de Peter Hess
® Academie. Heel graag laat hij je met zijn klankschalen kennismaken bij een concert of tijdens een klankmassages.

Wat mee te nemen
Tijdens een klankconcert lig je op een yogamat, hoewel je er ook rustig bij kunt gaan zitten. Desgewenst neem je voor een groter ligcomfort nog een eigen hoofdkussen en/of matras mee. Het is prettig om b.v. een joggingbroek en sokken te dragen. Omdat voor jou de tijd gedurende het concert even stil staat, beveel ik je aan om dan geen horloge te dragen. Mobiele telefoons zijn alleen in de vliegtuigmodus toegestaan.

De duur van een sessie is 60 minuten en na afloop is er een glaasje water of thee.

Aanmelden / opgeven is verplicht!

Wanneer: 19 januari, 16 februari, 15 maart, 12 april, 17 mei en 14 juni. 
Op deze dagen zullen er bij voldoende animo 2 concerten plaatsvinden. 

Tijd: eerste concert 11.00 - 12.00 uur en tijd tweede concert van 14.00 - 15.00 uur (graag minstens 10 minuten van te voren aanwezig zijn)
Locatie: Banyan Centrum Drenthe in Sleen (naast de Rabobank en op de hoek, Bannerschultestraat)
Bijdrage: 10,00 euro inclusief thee/koffie en wat lekkers. Volwassenen die samen komen en van een inkomen leven betalen 15,00 euro. En scholieren plus studenten 5,00 euro.


Meer informatie en opgave klik HIER.

Hieronder zie je een foto van Alexander Lauterwasser van de trilbewegingen in een juist aangeslagen klankschaal.

Het laatste nieuws

Trots op het sfeervolle bedrijfsfilmpje van Banyan Centrum Drenthe! 

Klik HIER om het filmpje te bekijken. Of klik helemaal onderaan de pagina op het YouTube icoon. En proef de warme sfeer maar.....Banyan centrum Drenthe in Sleen


Een centrum waar de 'natuur' een centrale plaats heeft met:

Integrale yoga/meditatie, Wellness massage's, Natuurgeneeskundige therapie, Bioresonantie,Voetreflexzonetherapie, Klassieke shiatsu, Stoelmassage, Do In, Klankbelevingen en massage, Aromatherapie, Reiki, Magnetiseren, Workshopshops/lezingen en meer......

Nieuwsbrief Banyan Centrum Drenthe
Blijf op de hoogte van de vaste en nieuwe activiteiten, gast lessen, workshops en lezingen. Lees achtergrond informatie van de verschillende medewerkers in informatieve artikelen.

IK ONTVANG GRAAG DE TWEE MAANDELIJKSE NIEUWSBRIEF

Meer informatie over het Banyan Centrum Drenthe klik HIER.
/body>