De Yogaboom

SeriousYoga voor 3FM Serious Request!

Hallo lieve lezer,

Op zaterdagochtend  19 december 2015 hebben wij meegedaan
aan SeriousYoga, om een bijdrage te leveren aan 3FM Serious
Request. We hebben maar liefst 640 euro kunnen schenken aan het goede doel en voor het Rode Kruis.

Wat hebben we een liefdevolle zaterdagochtend gehad met zoveel kleine en grote mensen.
De "WereldKerstMandala" werd tijdens de les steeds meer gevuld met licht. Voelend dat het licht zowel in het universum als in onszelf is, ons hart.

Zou het zo zijn, dat als we dit allemaal zouden mogen ervaren/voelen, als we zouden leren kunnen kijken naar onze boze gevoelens en gedachten, dat er dan overal vrede zou kunnen zijn?

Namaste voor alle lieve kleine en grote mensen voor het betrokken zijn bij dit mooie moment, de bijdrage, de foto's, drukwerk, klankschalen enz...

Zie ook:
https://www.facebook.com/Serious-Yoga-in-Sleen-406814742849712/

Wat is het idee achter SeriousYoga?
Heel simpel: het doel om met zoveel mogelijk mensen in heel Nederland yoga of een yogagerelateerde activiteit te doen om aandacht te vragen, geld in te zamelen en positieve energie te genereren voor The Next Generation in de grootste crisisgebieden in de wereld.

Wij hopen jullie  weer eens allemaal te ontmoeten met een nieuw thema en een daarbij passende, mooie, warme, liefdevolle yogales!

Lieve, warme groet,
Dorine en Kirsten


Het laatste nieuws


Trots op het sfeervolle bedrijfsfilmpje van Banyan Centrum Drenthe! 

Klik HIER om het filmpje te bekijken. Of klik helemaal onderaan de pagina op het YouTube icoon. En proef de warme sfeer maar.....Banyan centrum Drenthe in Sleen


Een centrum waar de 'natuur' een centrale plaats heeft met:

Integrale yoga/meditatie, Ayurvedische massage, Natuurgeneeskundige therapie, Bioresonantie,Voetreflexzonetherapie, Klassieke shiatsu, Acupunctuur, Stoelmassage, Do In, Klankbelevingen, Kinesiologie, Young Living Essentiele Olieen, Reiki, Triggerpoint, Hotstone massage, Workshopshops/lezingen en meer......

Nieuwsbrief Banyan Centrum Drenthe
Blijf op de hoogte van de vaste en nieuwe activiteiten, gast lessen, workshops en lezingen. Lees achtergrond informatie van de verschillende medewerkers in informatieve artikelen.

IK ONTVANG GRAAG DE MAANDELIJKSE NIEUWSBRIEF

Meer informatie over het Banyan Centrum Drenthe klik HIER.
/body>