De Yogaboom

Kinderfeestje

"De YogaBoom" Sleen verzorgt yoga verjaardagsfeestjes met kinderyoga voor maximaal twaalf kinderen.

De jarige mag een thema kiezen dat hij/zij leuk vindt. Dat kan zijn: Feest!, Dierentuin, Indianen, Strand, Oerwoud, Sprookjes, Zwemmen met een dolfijn in de grote oceaan en nog veel meer! Binnen het thema maken de kinderen van alles mee; dansen, yogahoudingen, droomreizen, yogaspelletjes en samen tekenen of schilderen. Natuurlijk is er aan het einde van het feestje iets lekkers te eten en te drinken! 

Het yoga feestje kan op verschillende locaties plaatsvinden. Bijvoorbeeld: bij u thuis, in een zaal of in het bos. Het feestje duurt ongeveer anderhalf uur.

Natuurlijk ontvangen alle kinderen een klein cadeautje bij het naar huis gaan!

Prijs kinderyoga feestje vanaf 7,50 euro per kind.

Het laatste nieuws


Trots op het sfeervolle bedrijfsfilmpje van Banyan Centrum Drenthe! 

Klik HIER om het filmpje te bekijken. Of klik helemaal onderaan de pagina op het YouTube icoon. En proef de warme sfeer maar.....Banyan centrum Drenthe in Sleen


Een centrum waar de 'natuur' een centrale plaats heeft met:

Integrale yoga/meditatie, Ayurvedische massage, Natuurgeneeskundige therapie, Bioresonantie,Voetreflexzonetherapie, Klassieke shiatsu, Acupunctuur, Stoelmassage, Do In, Klankbelevingen, Kinesiologie, Young Living Essentiele Olieen, Reiki, Triggerpoint, Hotstone massage, Workshopshops/lezingen en meer......

Nieuwsbrief Banyan Centrum Drenthe
Blijf op de hoogte van de vaste en nieuwe activiteiten, gast lessen, workshops en lezingen. Lees achtergrond informatie van de verschillende medewerkers in informatieve artikelen.

IK ONTVANG GRAAG DE MAANDELIJKSE NIEUWSBRIEF

Meer informatie over het Banyan Centrum Drenthe klik HIER.
/body>