De Yogaboom

Yoga achtergrond


Vroeger was het nog overzichtelijk om kind te zijn. Overdag ging je naar school, daarna (buiten)spelen en op woensdagmiddag was er kindertelevisie. Eventueel zwemles of voetballen in het weekend, maar verder waren er weinig verplichtingen.

Tegenwoordig is dat anders. Kinderen en ook volwassenen ‘moeten’ veel. Niet alleen worden er prestaties verwacht op school en op het werk, maar ook daarbuiten is het druk. Tel daarbij op alle informatie en keuzemogelijkheden die de huidige vierentwintiguursmaatschappij over kinderen en volwassenen uitstort. Ook is er de druk van de social media zoals Facebook en Twitter. We hebben constant de aandacht van anderen nodig. En dan is het heel normaal dat kinderen en vowassenen nog maar moeilijk 'op zichzelf' kunnen zijn. 

Yoga kan je helpen om op een ontspannen manier bewuster te worden van onszelf, ons lichaam, onze emoties en de omgeving. Yoga brengt ons letterlijk en figuurlijk in evenwicht/balans en dat brengt rust en is de basis om een gelukkiger, rustiger en gezonder leven te leiden. 

Hoe zou het voor je zijn om meer rust in je hoofd te ervaren? Om meer energie te hebben? Om je lichaam in conditie te houden? Minder pijn te hoeven voelen in je rug, schouders en nek? En om van je hoofdpijn af te kunnen komen zonder daarbij een asprientje te hoeven gebruiken? 

Yoga is een allesomvattende levenswijze waarvan de oorsprong in India ligt en al vele duizenden jaren wordt beoefend. Yoga is het oudste systeem van persoonlijke ontwikkeling in de wereld. Rekening houdend met de relatie tussen lichaam en geest, ontwikkelden de yogi's een unieke methode om deze in balans te houden. Yoga is een methode die alle bewegingen die nodig zijn voor de fysieke gezondheid, combineert met ademhalings- en meditatietechnieken die garant staan voor de gemoedsrust. 

Yoga bij De YogaBoom
Bij "De YogaBoom" geven we Integrale Yoga, een rustige vorm van yoga. De yoga vorm bij uitstek om beheersing te krijgen over de geest en het lichaam. Wij nemen je mee op een lange en mooie reis met onszelf en in onszelf. Onderweg zijn en toch in verbinding blijvend met jou eigen unieke bron van zijn….zijn in het nu. 

De lessen zijn altijd ontspannen en rustig (voor iedereen toegankelijk) en kunnen o.a. bestaan uit:
Osho meditaties,
Sjamanistische rituelen,
Yoga & Dans,
Yoga & Mantra’s,
Yoga & Meditatie,
Ademhalingstechnieken,
Chakra Yoga,
Integrale Yoga,
Dru Yoga,
Kundalini Yoga,
Yin Yoga,
Do- In / Shiatsu
Thai Chi,
Qigong,
Meridiaanstrekkingen (Do In) / Makka Ho oefeningen en acupunctuurpunten massage
Thaise Yogamassage
Body Drum Release

En natuurlijk af en toe de klankschalen, klankbelevingen en mooie bijpassende muziek in de lessen.

Wij kijken uit naar jou / jullie komst! Elkaar te ontmoeten in leuke, inspirerende, liefdevolle, gezellige en vooral rustige ontspannen lessen. Ieder zijn/haar eigen levensweg volgend……


Klik hier voor:
Kinderyoga
Kinderfeestje 
Jongeren / Tieners
Volwassenen
Zwangerschapsyoga
Baby yoga / massage
Yoga voor Serious 3FM Request
Klankbelevingen / Klankligconcerten

Het laatste nieuws


Trots op het sfeervolle bedrijfsfilmpje van Banyan Centrum Drenthe! 

Klik HIER om het filmpje te bekijken. Of klik helemaal onderaan de pagina op het YouTube icoon. En proef de warme sfeer maar.....Banyan centrum Drenthe in Sleen


Een centrum waar de 'natuur' een centrale plaats heeft met:

Integrale yoga/meditatie, Ayurvedische massage, Natuurgeneeskundige therapie, Bioresonantie,Voetreflexzonetherapie, Klassieke shiatsu, Acupunctuur, Stoelmassage, Do In, Klankbelevingen, Kinesiologie, Young Living Essentiele Olieen, Reiki, Triggerpoint, Hotstone massage, Workshopshops/lezingen en meer......

Nieuwsbrief Banyan Centrum Drenthe
Blijf op de hoogte van de vaste en nieuwe activiteiten, gast lessen, workshops en lezingen. Lees achtergrond informatie van de verschillende medewerkers in informatieve artikelen.

IK ONTVANG GRAAG DE MAANDELIJKSE NIEUWSBRIEF

Meer informatie over het Banyan Centrum Drenthe klik HIER.
/body>