De Yogaboom

Wat is Mantrazang

Mantra’s zijn oeroud en worden al duizenden jaren door alle volkeren op de aarde gezongen. De klankvibraties oefenen een weldadige invloed uit op het fysieke en geestelijke welzijn van de mens. Door het zingen en reciteren ontstaan klankvibraties, die de energiecentra, de chakra’s, in het lichaam openen, stress afvoeren en het hart openen. Hierdoor krijgen diepere gevoelens zoals vreugde, verdriet, speelsheid, liefde, ontspanning en verbondenheid de ruimte. Mantra's vertegenwoordigen krachten en kwaliteiten in jezelf, die je kunt oproepen, versterken of verminderen.

Wat doen mantra's
Mantra’s brengen onze gedachtestroom tot rust, verminderen stress en werken dus ontspannend. Maar... ook zo af en toe een mantra zingen kan je ruim maken en je een geweldig gevoel geven. In vele stromingen wordt ook een helende werking aan mantra’s toegeschreven door de specifieke trillingsenergie die elk woord heeft. Denk aan wat voor effect muziek op je heeft en het is duidelijk wat een effect geluid op ons heeft. Tegenwoordig gebruiken we mantra's met name om tot rust te komen.

Ervaring op het gebied van zang is niet nodig, je hoeft ook niet goed te kunnen zingen. Wat belangrijk is, is je hart open te willen stellen voor de wijsheid van de mantra's en gewoon onbekommerd zingen! Voel je welkom! 

Locatie: Banyan Centrum Drenthe, De Goornhoek 1/2 in Sleen. Naast de Rabobank (Bannerschultestraat)
Iedere donderdagavond!

Het laatste nieuws


Trots op het sfeervolle bedrijfsfilmpje van Banyan Centrum Drenthe! 

Klik HIER om het filmpje te bekijken. Of klik helemaal onderaan de pagina op het YouTube icoon. En proef de warme sfeer maar.....Banyan centrum Drenthe in Sleen


Een centrum waar de 'natuur' een centrale plaats heeft met:

Integrale yoga/meditatie, Ayurvedische massage, Natuurgeneeskundige therapie, Bioresonantie,Voetreflexzonetherapie, Klassieke shiatsu, Acupunctuur, Stoelmassage, Do In, Klankbelevingen, Kinesiologie, Young Living Essentiele Olieen, Reiki, Triggerpoint, Hotstone massage, Workshopshops/lezingen en meer......

Nieuwsbrief Banyan Centrum Drenthe
Blijf op de hoogte van de vaste en nieuwe activiteiten, gast lessen, workshops en lezingen. Lees achtergrond informatie van de verschillende medewerkers in informatieve artikelen.

IK ONTVANG GRAAG DE MAANDELIJKSE NIEUWSBRIEF

Meer informatie over het Banyan Centrum Drenthe klik HIER.
/body>