De Yogaboom

Welkom bij het Banyan Centrum Drenthe!


Het Banyan Centrum Drenthe, groeiend, boeiend, een plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten in bewust 'zijn'. Waar je tot rust kunt komen, dichter bij jezelf, terugkerend naar de wortels van je bestaan.

Dit Zijn Wij
We zijn erg trots op het groeiend bestaan, diversiteit en professionaliteit van het Banyan Centrum Drenthe team. Zoals velen van jullie zelf misschien al hebben ervaren worden er verschillende activiteiten, therapieën en bijeenkomsten aangeboden.  Vele medewerkers hanteren proeflessen of gratis kennismakingssessies zodat het gemakkelijk is iets nieuws uit te proberen.

Er is dus van alles te beleven en dat gebeurt allemaal in een prachtig ingericht centrum. Het centrum wordt met zorg aangekleed en ingericht en wisselt mee met de seizoenen. Er wordt zelfs aandacht besteed aan de geur door middel van heerlijke oliën die uit de difuser komen. Zoveel bedrijvigheid merk je niet als je in het centrum bent want  dan zijn er vaak maar een of twee medewerkers aanwezig in het pand. Vandaar dat we ons graag even voorstellen op onze website www.banyancentrumdrenthe.nl.

Nieuwsbrief Banyan Centrum Drenthe
Blijf op de hoogte van de vaste en nieuwe activiteiten, gast lessen, workshops en lezingen.
Lees achtergrond informatie van de verschillende medewerkers in informatieve artikelen.

IK ONTVANG GRAAG DE MAANDELIJKSE NIEUWSBRIEF 

Misschien heb je de nieuwsbrief niet ontvangen of hoor je van je contacten dat ze zich wel hebben aangemeld maar nog niets hebben ontvangen in hun inbox. Dat kan, door de opmaak van nieuwsbrieven zien sommige email providers dit soort mails aan als onveilig - en komt het of in de spam folder terecht of wordt überhaupt niet doorgelaten. Kijk in je spambox of de nieuwsbrief daarin is aangekomen en geef aan dat de nieuwsbrief geen spam is. 

Werken in het Banyan Centrum Drenthe
Wil je deelnemen aan een van de ontspannende en rustgevende activiteiten en/of zou je willen werken in dit mooie centrum? Bijvoorbeeld met - aanvullend – yoga, meditatie, osteopathie, holistische therapie, lichaamstherapie, psychosynthese therapie enz? Neem dan gerust contact op en voel je welkom om te komen kijken.

Contact opnemen kan via:
info@banyancentrumdrenthe.nl
www.banyancentrumdrenthe.nl
www.facebook.com/banyancentrumdrenthe
Tel: 06-22 41 14 25 Het laatste nieuws


Trots op het sfeervolle bedrijfsfilmpje van Banyan Centrum Drenthe! 

Klik HIER om het filmpje te bekijken. Of klik helemaal onderaan de pagina op het YouTube icoon. En proef de warme sfeer maar.....Banyan centrum Drenthe in Sleen


Een centrum waar de 'natuur' een centrale plaats heeft met:

Integrale yoga/meditatie, Ayurvedische massage, Natuurgeneeskundige therapie, Bioresonantie,Voetreflexzonetherapie, Klassieke shiatsu, Acupunctuur, Stoelmassage, Do In, Klankbelevingen, Kinesiologie, Young Living Essentiele Olieen, Reiki, Triggerpoint, Hotstone massage, Workshopshops/lezingen en meer......

Nieuwsbrief Banyan Centrum Drenthe
Blijf op de hoogte van de vaste en nieuwe activiteiten, gast lessen, workshops en lezingen. Lees achtergrond informatie van de verschillende medewerkers in informatieve artikelen.

IK ONTVANG GRAAG DE MAANDELIJKSE NIEUWSBRIEF

Meer informatie over het Banyan Centrum Drenthe klik HIER.
/body>