De Yogaboom

Welkom bij het Banyan Centrum Drenthe!


Even onthaasten en genieten van een ontspannen moment voor jezelf met een heerlijke wellness massage, een rustige vorm van yoga, mediatie, do in, klankschalen of een dansexpressie workshop. Ook zijn er diverse behandelingen en therapieen mogelijk zoals bioresonantie, shiatsu, triggerpoint, familie-systeemopstellingen, ayurveda en voeding, kindercoaching en wordt er gebruik gemaakt van etherische olieen.

Daarnaast kan je ook met diverse klachten bij ons komen zoals hieronder beschreven!

Met o.a. de volgende klachten kan je bij ons komen:

Maag- en darmklachten
Hoge bloeddruk
Verhoogd cholesterol
Hormonale klachten
Overgangsklachten
Hoofdpijn/migraine
Diabetes (type 2)
Terugkerende griep
Voedselintolerantie
Klachten bewegingsapparaat
Stress
Laag zelfbeeld
Allergieën / verslavingen (roken e.d)
ADD / ADHD
Niet lekker ‘in je vel’ zitten
Teveel in je hoofd zitten
Lusteloosheid
Vermoeidheid
Slapeloosheid
Enz.......

Vele medewerkers hanteren proeflessen of gratis kennismakingssessies zodat het gemakkelijk is iets nieuws uit te proberen.

Er is dus van alles te beleven en dat gebeurt allemaal in een prachtig ingericht centrum. Het centrum wordt met zorg aangekleed en ingericht en wisselt mee met de seizoenen. Er wordt zelfs aandacht besteed aan de geur door middel van heerlijke oliën die uit de difuser komen. En we zijn blij dat het pand helemaal stralingsvrij is!! We zijn erg trots op het groeiend bestaan, diversiteit en professionaliteit van het Banyan Centrum Drenthe team. 

We stellen ons graag voor op onze website: www.banyancentrumdrenthe.nl 

Nieuwsbrief Banyan Centrum Drenthe
Blijf op de hoogte van de vaste en nieuwe activiteiten, gast lessen, workshops en lezingen.
Lees achtergrond informatie van de verschillende medewerkers in informatieve artikelen.

IK ONTVANG GRAAG DE MAANDELIJKSE NIEUWSBRIEF 

Misschien heb je de nieuwsbrief niet ontvangen of hoor je van je contacten dat ze zich wel hebben aangemeld maar nog niets hebben ontvangen in hun inbox. Dat kan, door de opmaak van nieuwsbrieven zien sommige email providers dit soort mails aan als onveilig - en komt het of in de spam folder terecht of wordt überhaupt niet doorgelaten. Kijk in je spambox of de nieuwsbrief daarin is aangekomen en geef aan dat de nieuwsbrief geen spam is. 

Werken in het Banyan Centrum Drenthe
Wil je deelnemen aan een van de ontspannende en rustgevende activiteiten en/of zou je willen werken in dit mooie centrum? Bijvoorbeeld met - aanvullend – osteopathie, holistische therapie, lichaamstherapie, psychosynthese therapie enz? Neem dan gerust contact op en voel je welkom om te komen kijken.

Contact opnemen kan via:
info@banyancentrumdrenthe.nl
www.banyancentrumdrenthe.nl
www.facebook.com/banyancentrumdrenthe
Tel: 06-22 41 14 25 Het laatste nieuws


NIEUW!

De YogaBoom nu, naast Sleen, ook actief in Nieuw Weerdinge!


Naast Sleen kan je nu ook genieten van onze heerlijke rustige yogalessen in Nieuw Weerdinge op maandagavond! Een les om 18.30 uur en een les om 20.00 uur. Het gaat om yogalessen voor volwassenen. Voel je welkom voor een proefles!
Trots op het sfeervolle bedrijfsfilmpje van Banyan Centrum Drenthe! 

Klik HIER om het filmpje te bekijken. Of klik helemaal onderaan de pagina op het YouTube icoon. En proef de warme sfeer maar.....Banyan centrum Drenthe in Sleen


Een centrum waar de 'natuur' een centrale plaats heeft met:

Integrale yoga/meditatie, Wellness massage's, Natuurgeneeskundige therapie, Bioresonantie,Voetreflexzonetherapie, Klassieke shiatsu, Stoelmassage, Do In, Klankbelevingen en massage, Essentiele Olieen, Reiki, Triggerpoint, Workshopshops/lezingen en meer......

Nieuwsbrief Banyan Centrum Drenthe
Blijf op de hoogte van de vaste en nieuwe activiteiten, gast lessen, workshops en lezingen. Lees achtergrond informatie van de verschillende medewerkers in informatieve artikelen.

IK ONTVANG GRAAG DE TWEE MAANDELIJKSE NIEUWSBRIEF

Meer informatie over het Banyan Centrum Drenthe klik HIER.
/body>