De Yogaboom

Opleiding Ayurveda


Binnen Hogeschool Ayurveda Geneeskunde (HAG) word je deskundig opgeleid in de Ayurveda Massagetherapie. Het doel is o.m. geheel zelfstandig een Ayurvedische massagepraktijk te vestigen. Onze opleiding is uniek in Nederland. 

Je leert niet alleen letterlijk de kneepjes van het vak maar je maakt ook een boeiende duik in de oorspronkelijke wereld van de Ayurveda. Niet met allerlei poespas maar in helder Nederlands. Onze opleiding is CRKBO/CPION geregistreerd en geaccrediteerd als HBO door de KTNO (K5534).

Hieronder zie je de info over de opleiding:

Onderwerpen zijn o.a.:

Oorsprong van de Ayurveda
Mythe en wetenschap
Metafysische onderwerpen
Relaties met andere vedische wetenschappen
Inleiding speciaal polsonderzoek
Menstypologie
Inleiding in de geheimen der Ayurvedische oliën: hun indicaties, kenmerken, samenstellingen enz.

Veel van de onderwerpen vind je niet of nauwelijks in boeken; daarom zijn onze mondelinge lessen van groot belang. Tijdens de praktijklessen leer je de traditionele technieken, de speciale hoofdmassages, technieken uit de Panchakarma, shirodhara en navarakizhi.

Wil je ook dit prachtige beroep of werk gaan uitvoeren? Je mag na een positieve eindbeoordeling deel uitmaken van mijn landelijk netwerk; ik wil mijn patiënten naar je doorsturen! Maar let wel: de opleiding is niet lang maar wel intensief. De groepen hebben maximaal 12 deelnemers. Ik vraag al jouw aandacht en jij krijgt al mijn aandacht.

NIEUW IS DEZE AYURVEDA OPLEIDING IN DRENTHE!

In het Banyan Centrum in het prachtige Sleen wordt vanaf september 2017 deze unieke en praktijkgerichte Ayurveda opleiding verzorgd. Je kunt je al inschrijven.

In Sleen bestaat de opleiding uit 10 hele zondagen! Deze zijn: 24 sept - 22 okt - 19 nov - 10 dec - 2018: 7 jan - 11 febr - 11 mrt - 15 april - 6 mei - 3 juni. Alle dagen zijn van 10 tot 17 uur. Tussen de lesdagen door is er een voortdurend emailverkeer onderling waardoor het onderwijs gewoon doorgaat, maar dan in je eigen tempo! Ook deze opleiding in Sleen is er op gericht zelfstandig en deskundig de prachtige Ayurveda massagetherapie toe te passen! Heel mooi als je daar dus een fijne eigen praktijk mee kan starten.

Vraag de informatie kosteloos en vrijblijvend aan, daar zitten ook de inschrijfmogelijkheden bij. Het lesgeld bedraagt € 1185,=, het inschrijfgeld ad € 100,= wordt daarop in mindering gebracht. Er is één studieboek verplicht: De Ayurveda Snel Begrijpen van Robert Swami Persaud.

Omdat de opleiding in Sleen geheel nieuw is kunnen er nog wat aanpassingen plaatsvinden. Deze zijn altijd in het voordeel van de student!

Bel voor alle info gauw naar 06-553 007 52 of mail even naar info@robertayurveda.nl (altijd binnen 48 uur antwoord).

Klik hieronder voor nog meer informatie over Ayurveda!

http://www.ayurveda-center.com/index.php/opleidingen/ayurvedisch-massagetherapeut 

Het laatste nieuws


Trots op het sfeervolle bedrijfsfilmpje van Banyan Centrum Drenthe! 

Klik HIER om het filmpje te bekijken. Of klik helemaal onderaan de pagina op het YouTube icoon. En proef de warme sfeer maar.....Banyan centrum Drenthe in Sleen


Een centrum waar de 'natuur' een centrale plaats heeft met:

Integrale yoga/meditatie, Ayurvedische massage, Natuurgeneeskundige therapie, Bioresonantie,Voetreflexzonetherapie, Klassieke shiatsu, Acupunctuur, Stoelmassage, Do In, Klankbelevingen, Kinesiologie, Young Living Essentiele Olieen, Reiki, Triggerpoint, Hotstone massage, Workshopshops/lezingen en meer......

Nieuwsbrief Banyan Centrum Drenthe
Blijf op de hoogte van de vaste en nieuwe activiteiten, gast lessen, workshops en lezingen. Lees achtergrond informatie van de verschillende medewerkers in informatieve artikelen.

IK ONTVANG GRAAG DE MAANDELIJKSE NIEUWSBRIEF

Meer informatie over het Banyan Centrum Drenthe klik HIER.
/body>