De Yogaboom

Ayurvedische consulten en lezingen


Liesbeth Damman is gespecialiseerd in voeding en de effecten op je gezondheid.
Goede voeding is voeding die bij je past, op dit moment in je leven en passend bij jouw lichaam.

Heb je lichamelijke klachten zoals;

·        Maag- en darmklachten
·        Hoge bloeddruk
·        Verhoogd cholesterol
·        Hormonale klachten
·        Overgangsklachten
·        Hoofdpijn/migraine
·        Diabetes (type 2)

Of andere vage klachten, zoals terugkerende griep, lusteloosheid en vermoeidheid of een voedselintolerantie? 

Met inzicht in je leefstijl en voedingspatroon kunnen we daar verandering in brengen en voel je je na een paar weken al energieker.

Je vitaal en gezond voelen, investeren in je gezondheid, welbevinden en daardoor langer gezond blijven begint bij je leefstijl en de juiste voeding. Voeding die afgestemd is op jouw lichaam, want dé gezonde voeding bestaat niet (Hippocrates).

Werkwijze
In een uitgebreide intake wordt jouw situatie in beeld gebracht en probeer ik zoveel mogelijk inzicht te krijgen in jouw klachten, de oorzaak en de mogelijke oplossingen. Meestal kan ik tijdens de intake ook al de eerste adviezen geven, zodat je direct aan de slag kan. De uitwerking neemt voor mij minimaal evenveel tijd, meestal meer, als het gesprek. Van de intake krijg je binnen één week een verslag.

Supplementen
Soms is een beetje hulp in de vorm van een supplement handig om je lichaam een kleine ondersteuning te geven. Ik adviseer je ook daarin. Je besluit zelf of en waar je een supplement koopt.

Wanneer een pakket
Omdat een verandering meestal meer tijd neemt, kun je kiezen voor een pakket. Je weet dan van tevoren hoe vaak je voor ondersteuning bij mij terecht kunt en hoeveel het kost.

Wordt jouw consult vergoed door de zorgverzekeraar?
Dat is afhankelijk van jouw verzekering. In de voorwaarden van je verzekering kun je terug vinden of er een vergoeding wordt gegeven en hoeveel deze per kalenderjaar bedraagt. De bewoordingen zijn vaak: voedingsadvies of – voorlichting. Als je nergens op rekent, kan het meevallen.

Afspraak maken of een kennismakingsgesprek
Omdat Liesbeth tijdens consulten alle aandacht voor haar klant wil hebben en ongestoord wil werken is ze telefonisch minder goed bereikbaar. Als je een mailtje stuurt met daarin je telefoonnummer bel ze je meestal binnen 24 uur terug. Je kunt je gegevens ook op het contactformulier via deze website achterlaten.

Tarieven
Telefonisch kennismakingsgesprek gratis
Intake € 59,=
2e consult € 45,=
Vervolgconsult (max. 30 minuten) € 28,=
Eénmalig advies € 95,=

Pakket € 189,50
Het pakket bestaat uit de intake en 6 vervolgconsulten.

WIL JE AFSPREKEN OF MEER WETEN EN/OF KENNISMAKEN MET EEN AYURVEDISCHE MASSAGE MET WARME GENEESKRACHITIGE KRUIDENOLIE/BASISOLIE KLIK DAN HIER.Het laatste nieuws


Trots op het sfeervolle bedrijfsfilmpje van Banyan Centrum Drenthe! 

Klik HIER om het filmpje te bekijken. Of klik helemaal onderaan de pagina op het YouTube icoon. En proef de warme sfeer maar.....Banyan centrum Drenthe in Sleen


Een centrum waar de 'natuur' een centrale plaats heeft met:

Integrale yoga/meditatie, Ayurvedische massage, Natuurgeneeskundige therapie, Bioresonantie,Voetreflexzonetherapie, Klassieke shiatsu, Acupunctuur, Stoelmassage, Do In, Klankbelevingen, Kinesiologie, Young Living Essentiele Olieen, Reiki, Triggerpoint, Hotstone massage, Workshopshops/lezingen en meer......

Nieuwsbrief Banyan Centrum Drenthe
Blijf op de hoogte van de vaste en nieuwe activiteiten, gast lessen, workshops en lezingen. Lees achtergrond informatie van de verschillende medewerkers in informatieve artikelen.

IK ONTVANG GRAAG DE MAANDELIJKSE NIEUWSBRIEF

Meer informatie over het Banyan Centrum Drenthe klik HIER.
/body>