De Yogaboom

Bach Bloesem Therapie


Wat kunnen bloesem remedies voor je betekenen?

Bach bloesem remedies helpen onze emoties en gemoedstoestand weer in evenwicht te brengen. Het zijn 38 remedies die vervaardigd zijn uit bomen, struiken, planten en bloemen.

Bach Bloesems remedies zorgen er voor dat je beter in je vel komt te zitten. Je kunt je o.a. sterker en minder angstig, blijer en evenwichtiger gaan voelen.

Negatieve gemoedstoestanden ontstaan door gebeurtenissen zoals stress, traumatische ervaringen en overige ervaringen die door zowel lichaam en geest als negatief worden ervaren..

Deze negatieve gemoedstoestanden kunnen zich uiten in angst, depressie, eenzaamheid, overgevoeligheid, ongeduld, wanhoop, dominant gedrag, geweldadigheid, woede- en wraak-neigingen.

Bach Remedies vervangen de dokter niet maar kunnen wel een belangrijke bijdrage leveren in het voorkomen van ziekte of in het ondersteunen van het genezingsproces.

Dr. Bach heeft  zijn 38 remedies verdeeld in zeven groepen. De bekendste, de Rescue remedie, staat hier buiten; het is een Eerste Hulp remedie. Hieronder de groepsindeling met een korte uitleg over de bloemen binnen hun eigen groep en een korte beschrijving van de Rescue Remedie.

Wanneer je angstig bent,
Wanneer je onzeker bent,
Wanneer je onvoldoende interesse hebt in het hier en nu,
Wanneer je je alleen voelt,
Wanneer je overgevoelig bent,
Wanneer je moedeloos en wanhopig bent,
Wanneer je je te druk maakt om het welzijn van anderen.

Rescue, de eerste hulp Remedie is door Dr. Bach samengesteld uit 5 andere bloesems en wordt ingezet bij stress en in acute nood- en panieksituaties. Rescue ontspant en stelt gerust. 


Het laatste nieuws


Trots op het sfeervolle bedrijfsfilmpje van Banyan Centrum Drenthe! 

Klik HIER om het filmpje te bekijken. Of klik helemaal onderaan de pagina op het YouTube icoon. En proef de warme sfeer maar.....Banyan centrum Drenthe in Sleen


Een centrum waar de 'natuur' een centrale plaats heeft met:

Integrale yoga/meditatie, Ayurvedische massage, Natuurgeneeskundige therapie, Bioresonantie,Voetreflexzonetherapie, Klassieke shiatsu, Acupunctuur, Stoelmassage, Do In, Klankbelevingen, Kinesiologie, Young Living Essentiele Olieen, Reiki, Triggerpoint, Hotstone massage, Workshopshops/lezingen en meer......

Nieuwsbrief Banyan Centrum Drenthe
Blijf op de hoogte van de vaste en nieuwe activiteiten, gast lessen, workshops en lezingen. Lees achtergrond informatie van de verschillende medewerkers in informatieve artikelen.

IK ONTVANG GRAAG DE MAANDELIJKSE NIEUWSBRIEF

Meer informatie over het Banyan Centrum Drenthe klik HIER.
/body>